Britney: Druga trudnoća se "nekako dogodila"

AMERIČKA pjevačica Britney Spears u osmom mjesecu trudnoće otkrila je kako ona i njen suprug Kevin Federline drugu trudnoću nisu planirali, već da se ista - "nekako dogodila".

24-godišnja Britney u razgovoru za časopis "People" kroz smijeh dodaje kako će sljedeću (treću) trudnoću, "pričekati neko vrijeme".

Pjevačica iz braka s 28-godišnjim Federlineom ima 11-mjesečnog sina Seana Prestona, pa joj druga trudnoća stvara, kako je rekla, "osjećaj da je trudna već deset godina".

Mlada mama kaže kako uzastopne trudnoće znaju biti vrlo stresne, ali joj pri svladavanju poteškoća pomaže majčin savjet da se s trudnoćom nosi "iz dana u dan".

"Počinje mi to biti pomalo zamarajuće, noseći i Seana Prestona, ali cijelu sam trudnoću iznijela zahvaljujući i tome što je on vrlo vezan. Zbog toga se osjećam potrebnom i željenom, tako da mi to paše." - podijelila je pjevačica svoje razmišljanje s obožavateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney kaže kako ona i njen muž ne znaju spol drugog djeteta, ali vjeruje kako će prinova i prvorođenac biti "toliko bliski da će to biti čudno."

Nakon poroda, koji će kao i slučaju rođenja Seana Prestona biti izveden carskim rezom, pjevačica se planira posvetiti skidanju viška kilograma. Kako je rekla, tijekom druge trudnoće skupila je 20-ak kilograma koji bi trebali izgorjeti u jednoj od teretana u Malibuu.

R.I.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara