Britney ispitivala svoje suradnike o seksu

NEKAD najpopularnija djevica na svijetu šokirala je svoje obožavatelje, ili barem one koji su u to vjerovali, u svom najnovijem reality showu "Britney&Kevin: Urnebesna večer utorkom". Naime, svoje je suradnike ispitivala o njihovim omiljenim pozama u krevetu.

Cijeli materijal je snimljen za vrijeme njene britanske turneje, malo prije nego se počela viđati sa svojim sadašnjim mužem Kevinom.

Pjevačica je vlastitom kamerom snimala suradnike, pitajući ih o njihovim seksualnim navikama i najdražim pozama u krevetu. Jedna od njenih najbližih suradnica i najbolja prijateljica Felicia Culotta rekla je: "Ne znam ništa o tome, ja sam još uvijek djevica."

Britney također nije htjela govoriti o svojim seksualnim navikama u strahu da njena obitelj ne vidi te snimke, ali se raspričala o braku i ljubavi. Rekla je kako ne vjeruje u brak i, iako se jednom udala, to ne računa jer je to bilo "nešto posve drugo". Dodala je kako je ljubav za nju jedna od najvećih tajni.

Najzanimljiviji dio je sigurno onaj u kojem priča o jednom momku kojeg je upoznala u Los Angelesu i kojeg namjerava pozvati da joj se pridruži na turneji.

"Treba mi društvo i zbog nekog razloga ga nikako ne mogu izbiti iz glave" – dodala je vjerojatno ni ne sluteći kako će se baš za tog momka kasnije udati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara