Britney po uzoru na Saddama Husseina uposlila dvojnicu

POSRNULA pop princeza, koju u zadnje vrijeme sve više prate skandali a sve manje uspjesi, po uzoru na Saddama Husseina uposlila je vlastitu dvojnicu koja bi trebala pomoći Britney da se riješi neželjenih fanova.

Još prošle godine na svjetlo dana izašla je afera s 41-godišnjim Japancem, Masahikom Shizawom, koji je bio toliko opsjednut lijepom pjevačicom da ju je uhodio, neprestano slao pisma neugodnog sadržaja, zbog čega je nedavno dobio i sudsku zabranu približavanja Britney Spears.

Afera je navodno toliko uplašila Britney da je, po uzoru na iračkog diktatora Saddama Husseina, uposlila dvojnicu koja će služiti kao mamac za opsjednute fanove.

Britney je prošlog vikenda viđena sa svojom dvojnicom u WC-u kluba White Lotus u Los Angelesu.

"Nosile su identične traperice, uske bijele topove i iste baseball kape. Sličnost je išla dotle da su svakoj djevojci ispod kape virila dva plava uvojka kose." - izjavio je za TV stanicu WOKR13 neimenovani posjetioc kluba White Lotus.

Izvor blizak Britney izjavio je za isti medij kako "je jedan od Spears-inih pomoćnika došao na ideju s dvojnicom nakon što je čuo da i Saddam Hussein ima nekoliko dvojnika jer se boji atentata".

"Britney se nada da će sad svi misliti kako je nabavila dvojnicu zbog zaštite od paparazza koji je prate u stopu. Ipak, pravi razlog je u njezinoj želji da izbjegne neugodne fanove  poput gospodina Shizawe." - dodao je izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara