Britney Spears demantirala da je zlostavljala svoju djecu, ali se ne javlja socijalnoj službi

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

BRITNEY SPEARS demantirala je šokantne optužbe bivšeg tjelohranitelja da je zlostavljala svoje dvoje djece. Pjevačica je, sudeći prema napisima nekoliko tabloida, izjavila da nikad nije učinila ništa nažao svom četverogodišnjem sinu Seanu Prestonu te trogodišnjem Jaydenu Jamesu iako njen nekadašnji tjelohranitelj Fernando Flores tvrdi suprotno.

Tukla djecu remenom i davala im hranu na koju su alergični

Flores je socijalnoj službi prijavio da je Britney previše nestabilna da bi se brinula o svojim sinovima te tvrdi da ih je, među ostalim, tukla remenom i davala im hranu na koju su alergični, javlja britanski Sun. 28-godišnja pjevačica mogla bi zbog toga uskoro završiti na sudu, jer losanđeleska agencija za djecu i obitelj uporno pokušava kontaktirati pjevačicu kako bi istražila slučaj, ali posljednjih nekoliko dana nije bila kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agencija za djecu i obitelj ne može do nje

"Britney želi biti dobra majka, ali Flores misli da je previše problematična da bi se mogla brinuti za svoje sinove", rekao je izvor za Sun. "On tvrdi da se prvi šokantni incident dogodio kad je došla ljutita u kućicu pored bazena u sklopu njene vile te zatražila njegov remen. On joj ga je pružio te je slijedio u kuću gdje je svjedočio navodnom incidentu", tvrdi izvor te dodaje da Flores također optužuje pjevačicu da je davala djeci hranu na koju su alergična, uključujući plodove mora. Agencija ju je probala ispitati prošlog tjedna, ali je Britney otišla iz Los Angelesa na nekoliko dana.

Optužbe se nižu jedna za drugom

Ukoliko se optužbe pokažu istinitima, pjevačici bi ovo bio drugi put da izgubi skrbništvo nad djecom. Prvi joj se put to dogodilo prije dvije godine kad je imala slom živaca i pokušala se ubiti. Fernando Flores, inače bivši policajac, nedavno je optužio Britney Spears za seksualno zlostavljanje, što je ona također demantirala. Navodno je neprestano hodala gola po kući te ga pokušala zavesti. On je zbog svega toga dao otkaz te izjavio kako je rad za nju bio prava noćna mora, jer su njeni osjećaji potpuno izvan kontrole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara