Britney Spears je trudna ili debela?

KAD JE već u pjesmi "Peace Of Me" ispjevala kako je "Gospođica 'sad predebela, sad premršava'", onda je prikladno spomenuti kako je Britney Spears u posljednje vrijeme opet "nabacila" koji kilogram viška, što joj prema nekima dobro, a prema nekima loše stoji. Naime, njezin je trbuh toliko velik da pop pjevačica djeluje trudna, međutim, nit je trudna nit je napuhnuta - već je debela.

Ipak, holivudski "nostradamusi" proriču kako je Miss Prevelika ipak trudna i to s njezinim novim dečkom, glazbenikom Jasonom Trawickom. Izvor blizak pjevačici kaže kako njezina težina nema veze s trudnoćom, već s pripisanim lijekovima koje mora piti otkako je bila u rehabilitacijskom centru.

Debeljuškasta Britney se vraća na treninge

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Britney je debeljuškasta zbog lijekova koje svakodnevno mora piti. Zbog toga njezina težina stalno varira. Čini mi se da nagađanja o njezinoj trudnoći neće prestati", rekao je izvor. Trudna ili ne, 26-godišnja pjevačica se lagano vraća na treninge kako bi mogla odraditi koncerte i vratiti se na scenu "u velikom stilu". No, čini se kako Britney ne radi na sebi samo zbog svog "comebacka", već i zbog novog dečka s kojim je prošli tjedan slobodno vrijeme provela na imanju glumca Mela Gibsona u Kostariki.

Nakon što je prekinula kratkotrajnu vezu s paparazzijem Adnanom Ghalibom u veljači ove godine, zbog kojeg je nekoliko puta doživjela živčani slom, Britney je utjehu pronašla u zaposleniku William Morris agencije, Jasonom Trawickom, u kojeg se zaljubila nakon što joj je priznao kako je duboko povrijeđen jer je izgubila skrbništvo nad sinovima i kontrolu nad životom. Tad joj je obećao kako će dati sve od sebe da pomogne njoj i njezinoj obitelji da se "postave na noge".

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara