Britney Spears kao Sherlock Holmes

IAKO kritičari nisu baš hvalili njen filmski debi u "Crossroadsu" američka pop princeza nastavlja karijeru u Hollywoodu.

Na glazbenom planu baš joj ne cvjetaju ruže pa je njen posljednji album prodan u 3.7 milijuna primjeraka, za razliku od prvog s 9 milijuna, a ni karte za njene koncerte više nisu razgrabljene.

Britney je karijeru počela kao djevojčica u televizijskom showu za klince i nikada nije tajila da ima velike filmske ambicije.

Već je potpisala ugovor za snimanje filma o NASCAR utrkama u kojem i sama vozi trkaći auto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedeći projekt trebao bi biti "221bCAUSE" u kojem bi pjevačica ostvarila žensku verziju slavnog engleskog dedektiva koji je iz romana stigao u brojne filmove i televizijske serije.

Britney bi trebala odraditi prilično zahtjevnu ulogu ženskog Holmesa koji riješava slučaj pokušaja otmice sina američkog predsjednika.

Ona bi glumila policajca otpuštenog zbog drogiranja koji u London na adresi nekada slavnog dedektiva Holmesa 221bCAUSE prima njemu upućena pisma i odlazi u New York da spasi predsjednikovog klinca.

Kompanije "Auroramedia Features" i "Britney Spears Productions" dogovaraju snimanje kako bi film bio dovršen do 2004.  godine i stigao u kina pred nove predsjedničke izbore.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara