Britney uzvraća na napade - glazbom

UZ SVE priče o vezama s Fredom Durstom , izbacivanju iz noćnih klubova, pušenju, propasti njezinog restorana, jednu stvar koju su gotovo svi zaboravili je da je Britney prvenstveno pjevačica koja sprema novi album, na kojem će se navodno obračunati sa svima. Jedva čekamo.

Kako javlja tabloid Daily Star, novi album Britney Spears biti će objavljen u listopadu, a Britney će na njemu, naravno uz pomoć svoje brojne autorske ekipe, progovoriti o vezi s Justinom Timberlakeom i ostalim trakavicama o sebi koje se u zadnje vrijeme povlače po medijima.

Producente svog novog albuma Britney je "posudila" od Madonne, pa će tako njezin novi album producirati Mirwais i William Orbit, ljudi koji su udahnuli novu svježinu Madonninoj glazbi na albumu "Music".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pjesmama će raditi i famozni producentski tim Neptunes, koji su između ostalih producirali i prvi solo album Justina Timberlakea, bivšeg Britney-nog dečka. Nekadašnjoj teen senzaciji pri ruci biti će i producentski tim Matrix, koji su zaslužni za svjetski uspjeh Avril Lavigne.

Jedan od producenata, Aurelius, za BBC je izjavio: "Napravit ću nešto za nju, nešto tako suludo da će se Justin rasplakati kad to čuje."

"Tekstovi će biti puno dublji nego ranije, puno zreliji." - dodala je članica producentskog tima Matrix, Lauren Christy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara