Britney želi zanijeti u prvoj bračnoj noći

Britney želi zanijeti u prvoj bračnoj noći

RASTAVLJENA pjevačica pred novim brakom koji bi trebao trajati duže od 55 sati izjavila je novinarima da se nada da će ostati trudna odmah nakon vjenčanja.

Njen spekatakularni ulazak u bračnu luku očekuje se uskoro "negdje u Californiji", nakon što Britney provede puna tri dana tulumareći s prijateljicama u djevojačkoj večeri njene vile.

22-godišnja pjevačica tvrdi da želi biti mlada mama, a na njenu odluku vjerovatno je utjecala i činjenica da njen budući suprug Kevin sve češće dovodi njihovoj kući svoju vanbračnu kćer. Zbog toga se naljutila njegova ostavljena ljubavnica koja mu je nedavno rodila i sina jer se Britney uz Kevina i djevojčicu slikala u obiteljskim pozama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paparazzi sada slijede i Kevinovu kćer pa se njena mama Shar žali da ju više ne može pustiti da se sama igra u parku kao ostala djeca.

Britney je upravo posjetila Onyx hotel u Bostonu gdje su jedan apartman nazvali po njoj, a interijer je uredila njena majka po uzoru na njenu dječju sobu, pa se pjevačica u njemu osjećala "kao kod kuće".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara