Cajka koja je pjevala Mamiću deportirana iz Švicarske: "To je zbog Halloweena"

Cajka koja je pjevala Mamiću deportirana iz Švicarske: "To je zbog Halloweena"
Foto: Instagram

SRPSKA pjevačica Rada Manojlović, koja se u domaćim medijima našla nakon nastupa na svadbi Tije Jurčić i Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, jučer je u Švicarskoj doživjela veliku neugodnost.

Kurir piše da je zadržana više od sat vremena zbog provjere dokumenata, a prema njihovim informacija s aerodroma u Zürichu morala se vratiti nazad za Beograd i nije joj dopušten ulazak u Švicarsku gdje je imala koncert.

Problem je nastao u tome što nije imala radnu vizu, a Rada se brzo javila novinarima. Prema njenim tvrdnjama, sve se to dogodilo zbog Noći vještica, odnosno ona nije mogla srediti dokumentaciju jer Veleposlanstvo nije radilo na taj praznik.

"Imala sam vizu, sve plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili zato što nemam radnu vizu u putovnici", rekla je.

>>>Turbofolk pjevačica: Hrvatskim policajcima ponudim novac za ručak pa me ne kazne

"Nemam vizu u putovnici zato što oni nisu radili zbog Noći vještica. Jako mi je žao zbog publike", rekla i dodala da koncerte ne odgađa ni u najgorim uvjetima.

"Žao mi je što se ovo dogodilo, ja nastupe ne otkazujem ni kad sam mrtva bolesna! Nastup ćemo ponovo zakazati, ovog puta kada ne bude bio praznik, nadam se", poručila je obožavateljima u Švicarskoj.

"Birokracija je to, nisam ni prva ni posljednja koja je imala ovakav neki problem", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara