Cameron Diaz na sudu zbog golišavih fotografija

AMERIČKA glumica Cameron Diaz svjedočila je pred sudom u Los Angelesu protiv 42-godišnjeg fotografa Johna Ruttera koji je Diazovu ucjenjivao objavljivanjem golivaših fotki koje je napravio dok je ona imala 19 godina.

Lijepa glumica s Rutterom je stupila u kontakt u lipnju 2003. godine kada je na tržište izašao njen film "Charlijevi anđeli" koji joj je donio planetarnu popularnost, a što je Rutter želio iskoristiti tako da joj je ponudio otkup, tada 11 godina starih, njenih golišavih fotografija.

Fotke su nastale na jednom sessionu u svibnju 1992. godine dok Cameron još nije bila popularna, a nakon tolikih godina nije željela da fotografije, na kojima se vide njene gole grudi, pojave u javnosti.

Na jučerašnjem je svjedočenju rekla kako je s fotografom pokušala postići dogovor oko toga da ona kontrolira distribuciju fotografija, na što Rutter nije pristao nego je rekao kako ima ponudu od 5 milijuna dolara za fotke, te ukoliko želi otkupiti fotke, mora platiti 3.5 milijuna dolara.

Diaz je nadalje ispričala kako je fotografu rekla da ju ucjenjuje, te da ju je zbog njegovog zahtjeva počeo boljeti želudac.

Rutterova obrana pokušala je srušiti Cameroninu tezu kako ne želi da se u javnosti pokazuju njene golišave fotografije, tvrdnjom kako se sa glumicama -zvijezdama filma "Charlijevi anđeli" fotografirala za časopis Maxim u bikiniju.

Inače, Rutter se na sudu branio tvrdnjom da je Diazova potpisala dopuštenje za javnu objavu simpatičnih fotografija, što je glumica odbila dodajući kako slova C, A, D i Z u "potpisu dopuštenja" nisu njezin rukopis.

Cameron se na jučerašnjem ročištu pojavila u smeđoj majci s V izrezom, sivim hlačama i crnim cipelama s visokim petama, a tijekom saslušanja o njenoj kratkoj karijeri modela, za vrijeme koje su i nastale sporne fotografije, cijelo se vrijeme smijala, jer je smatrala da će se njene golišave fotke pojaviti samo u nekim nepoznatim europskim časopisima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara