Carla Belovari: Moj idealan muškarac mora biti pametan i visok

Carla Belovari: Moj idealan muškarac mora biti pametan i visok

Tekst: B.M.
Foto: Index, RTL

TALENTIRANA mlada pjevačica Carla Belovari ispričala je za Index sve o svom nastupu na ovogodišnjoj Dori te svojim planovima za budućnost. "Pripreme za Doru su sada već u završnoj fazi, nije mi naporno pripremati se, nema stresa. Najvažniju stvar u cijeloj priči, a to je moj glas, treniram cijeli život, pa se nadam da tu neće biti problema", ispričala je Carla o svojim pripremama za nastup.

"Idem ležerno u to sve i dat ću sve od sebe, a svim ostalim Bog ravna"

Dodala je i da nema pretjerani strah od nastupa te nikakvih pretjeranih očekivanja. "Naravno da je mali postotak treme uvijek prisutan, što mi daje adrenalin i želju da sve bude dobro, no kako sam u cijelu priču upala nenadano, ne očekujem nikakve pretjerane stvari. Idem ležerno u to sve i dat ću sve od sebe, a svim ostalim Bog ravna".

"Mislim da svaka osoba u nekom trenutku u životu osjeća razočaranje i bol"

Sa svojom pjesmom "Sad osjećam to" donekle se može poistovjetiti. "Mislim da svaka osoba u nekom trenutku u životu osjeća razočaranje i bol unutar nekih međusobnih odnosa pa se tako i ja mogu identificirati s njom, da ne mogu, ne bih je ni pjevala jer to ne funkcionira". Osim što se priprema za Doru, simpatična Carla studira te radi na svom debitantskom albumu.

"Radim punom parom na novom albumu i jako sam sretna što imam mogućnost živjeti svoju autorsku stranu"

"Radim punom parom na novom albumu i jako sam sretna što imam mogućnost živjeti svoju autorsku stranu. Nemam nikakve rokove ni kreativne granice, što je jako dobro jer ne mogu raditi pod pritiskom", rekla nam je pjevačica i dodala da želi završiti treću godinu fakulteta koji je zbog obveza u posljednje vrijeme morala zapostaviti.

"Vrhunac bi za mene bila suradnja s nekim od mojih glazbenih idola, no nekoliko ih je, nažalost, već preminulo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima nekoliko snova vezanih uz karijeru, a istaknula je da su joj se neki već ostvarili. Naime, Carla je već objavila svoju prvu pjesmu, za koju je sama napisala glazbu i tekst, što je velika stvar. "Vrhunac bi za mene bila suradnja s nekim od mojih glazbenih idola, no nekoliko ih je, nažalost, već preminulo", dodala je.

Vlasnici moćnih vokala kao glazbeni uzori

Kao svoje glazbene uzore istaknula je Stevieja Wondera, Arethu Franklin, Aliciju Keys, Marvina Gayea, Princea. Svi oni su joj, kaže, uzor zbog glazbe, ali i stava koji imaju. Budući da smo nadarenu Belovari imali prilike upoznati u showu "Hrvatska traži zvijezdu", zanimalo nas je ima li svog favorita u ovogodišnjoj sezoni te što je sam nastup u toj emisiji značio za nju.

"Dosad mi se jako svidio Dino Antulić i zbog izbora pjesme mi se njegov nastup urezao u sjećanje"

"HTZ je za mene bio odlična odskočna daska, da nije bilo showa, ne bih se imala prilike baviti glazbom u ovolikoj mjeri. Bilo je to izvrsno, poučno iskustvo kojim sam stekla velik broj prijatelja. Moram reći da i ove godine na početku ne pokazuju baš velike pjevače, već ljude koji su na neki način "smiješno" iskočili od ostalih. No, dosad mi se jako svidio Dino Antulić i zbog izbora pjesme mi se njegov nastup urezao u sjećanje", otkrila nam je.

"Ljepše raditi s prijateljem nego nepoznatom osobom"

Svoju suradnju s Bojanom Jambrošićem, pobjednikom spomenutog showa, opisala je kao jako lijepu jer joj Bojan nije samo suradnik i kolega, već i prijatelj. "Pjevali smo zajedno na njegovu albumu i na koncertima, a to je uvijek povezano s dobrom zabavom. Uvijek je, naravno, ljepše raditi s prijateljem nego nepoznatom osobom".

"Prvi i najvažniji kriterij je taj da me muškarac mora privući svojim umom"

Carla je dodala da ne voli pričati o osjećajima te smatra da se dovoljno čuje u njezinim pjesmama, jer u njima razotkrije cijelu dušu. Ipak, za kraj nam je otkrila kako treba izgledati njezin idealan muškarac. "Prvi i najvažniji kriterij je taj da me muškarac mora privući svojim umom. To mi je najzanimljivije. I naravno, mora imati neke veze s glazbom. Sve ostalo je relativno, no bilo bi lijepo da je visok, jer sam i ja dosta visoka", zaključila je šarmantna pjevačica.

Izvođače koji će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori možete poslušati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara