Catherine Zeta-Jones zaslužila vrh britanske ankete

Catherine Zeta-Jones zaslužila vrh britanske ankete

HOLIVUDSKU miljenicu Catherine Zeta-Jones njezini su Britanci stavili na vrh ankete o tome koje su slavne osobe "dobile ono što su zaslužile".

Dok čekaju presudu u slučaju o povredi privatnosti, Zeta-Jones i njezin suprug Michael Douglas zajedno su dobili skoro četvrtinu glasova ankete, koja je bila namijenjena promociji "osvetničke" video-igrice Vexx.

"Bolestan smrad uspjeha dovoljna je motivacija da se igrači u toj igrici osvećuju mnogim slavnim osobama", stoji u pisanoj izjavi tvoraca video-igrice Vexx, Acclaim Entertainment.

"Anketa se bavi time tko je najviše uvrijedio javnost, i čija je samodopadnost i opsjednutost samim sobom ljudima najviše išla na živce", dodaje se u izjavi.

Nakon Zete-Jones i njezina supruga, koji su osvojili 22 posto od 500 glasova, najviše glasova, njih 16 posto, dobio je voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš" Chris Tarrant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tarrant je trenutno također upleten u sudski proces, kao svjedok u slučaju u kojem je troje ljudi optuženo da su varali u njegovu kvizu.

Premijer Tony Blair osvojio je tek četiri posto glasova, unatoč osudi javnosti zbog slanja britanskih trupa u rat u Iraku. On dijeli sedmo mjesto s komičarem Domom Jolyjem.

Problematični velški nogometaš Robbie Savage na petom je mjestu s 10 posto glasova, a ostali glasovi među prvih deset dodijeljeni su raznim voditeljima britanske televizije.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara