Ceca u sedmogodišnjem celibatu

No, Ceca nije poznata samo po tome. Naime, priča se kako je dotična sudjelovala u otmici Breninog sina, što ona odlučno poriče. Ova kontroverzna majka dvoje djece odlučno demantira priče o vezi sa Željkom Joksimovićem kao i Viktorom Savićem, međutim teško je za vjerovati da jedna tako atraktivna mlada žena ne osjeća usamljenost, želju za ljubavlju i strasti, smatraju mogi, pa ju iz tog razloga s mnogima i povezuju.

"Živcira me to što svi misle da sam u vezi s muškarcima s kojima se samo družim", napominje Ceca i dodaje kako upravo zbog djece ni ne pomišlja na seksualne odnose s muškarcima iz razloga što ne ih želi izlagati traumi. "Nisam bila zaljubljena niti sam ikog voljela. Da jesam, predstavila bih tu osobu javnosti", kaže Ceca.

No, čini se da joj postaje sve teže braniti se od stalnih optužbi - političkih, ljubavnih ili onih vezanih za karijeru. Poznata je i Cecina burna reakcija na Reutersove fotografije objavljene nakon njezina velikog koncerta održanog na beogradskom Ušću, a koje su osvanule u istom tabloidu kojemu je pjevačica sada dala ekskluzivni intervju. Radi se, podsjećamo, o fotografijama na kojima je vidljivo ono što si najveća zvijezda Balkana (kako ju mnogi doživljavaju) nikako "ne smije" dopustiti - celulit.

Nakon što je medije optužila za fotomontažu, što je zaista bio potez očajnika - priznala je da su fotografije prave, a da je njena burna reakcija bila samo posljedica žalosti što, kako kaže, nije mogla niti jedan cijeli dan uživati u svom uspjehu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara