Čednost i nesuglasice Cruiseovima nisu problem, ali hrkanje da

Čednost i nesuglasice Cruiseovima nisu problem, ali hrkanje da

NOĆENJE u odvojenim sobama za Toma Cruisea i Katie Holmes posljednji je sočan trač o kojemu su se tabloidi raspisali vezano za ovaj gotovo pa novopečeni bračni par.

Pozivajući se na izvore bliske paru, časopisi izvještavaju kako Katie i Tom spavaju u odvojenim spavaćim sobama. Iako je mnogima prva pomisao bila bračne nesuglasice, pravi razlog zapravo leži u Tomovom hrkanju.

No, nema bojazni, jer par, kako opravdava izvor blizak novopečenim roditeljima za američki časopis Star, i dalje provodi vrijeme zajedno tijekom noći. "Pa začeli su Suri, zar ne?", objašnjava neimenovani šaljivdžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par spava u odvojenim sobama od prvog dana zajedničkog života, i prije nego što su se prošetali do oltara. Katie je spavala u odvojenoj sobi i u njihovu prvom domu, u vili koju je na Beverly Hillsu unajmio Tom u proljeće 2005. godine. "Ranije je to bilo zato što je Katie bila katolkinja i neudana, tada je to bilo prikladno", objašnjava također prijatelj Cruiseovih.

Ne samo da imaju odvojene spavaće sobe, bračni par dogovorio se i oko podjele dijelova kuće koje će svaki od njih okupirati. Tomu je tako pripalo sjeverno krilo drugog kata 35 milijuna dolara vrijedne vile, dok je Katie okupirala skupinu soba, uključujući i veliku sobu u kojoj spava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara