Čeka li je kazna? Milanu se neće svidjeti zadnja Severinina objava na Instagramu

Čeka li je kazna? Milanu se neće svidjeti zadnja Severinina objava na Instagramu
Foto: Instagram

IAKO joj je prije dva tjedna Općinski sud u Zagrebu privremenom mjerom naložio da mora obrisati sve slike sina Aleksandra te njoj i suprugu Igoru Kojiću zabranio i buduće objave, Severina je danas objavila fotografiju na kojoj grli sina.

"Ruke su mi pune, a možete mislit kakvo mi je srce", napisala je Severina uz fotografiju na kojoj je sin ljubi u obraz te dodala: "Moj sin, srce veliko ko kuća."

Fotografija je to koja se sigurno neće svidjeti njenom bivšem partneru Milanu Popoviću koji je od suda i zatražio donošenje mjere o zabrani objavljivanja fotografija njihovog zajedničkog djeteta. 

"Ova presuda je presedan u Hrvatskoj, jako je bitna generalno s obzirom na to da živimo u vrijeme digitalnih medija kada je zaštita podataka postala isto toliko bitna koliko i samo korištenje tih podataka s digitalnih medija. A ovo je presedan u smislu da je napokon netko prepoznao da je, kad je već zaštita privatnosti u pitanju, od posebne važnosti zaštita privatnosti djece. Sada napokon postoji ova presuda kao presedan koji će omogućiti svim drugim roditeljima koji žele zaštititi privatnost svoje djece, da to i učine", rekao je Popović za Index nakon donesene mjere.

Ako prekrši tu mjeru, Severina bi se trebala nositi s novčanom kaznom od pet tisuća kuna, a sa svakom sljedećom objavom kazna bi se, po odluci suda, trebala povećavati.

Na fotografiju su odmah reagirali i njeni pratitelji. "Nazalost,ti si valjda jedina osoba na svijetu kojoj je zabranjeno objavljivati fotografije sina.Da li to znaci da bi pravedno bilo da nitko od nas to ne moze?Kakva je razlika(u tome)između tebe i tisucu drugih mama?Necuvena nepravda!!!!", poručila joj je jedna obožavateljica. 

"Sve znam. Za to se živi. Uživaj", "Slika govori sve", "Svaka čast, znaš kako ja volim reći za sebe.. Ja sam jak čovik, znaš zašto? Jer me baš takva jedna rodila i odgojila.. Na mater mislim, lipo je to, dica su krvavi dijamant", poručili su joj ostali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara