Charlotte Church između ljubavi i karijere

ŠESNAESTOGODIŠNJA pjevačica s nadimkom "Glas anđela" obogatila se još kao djevojčica svojim prvim albumom, a sada joj ljubavni jadi smetaju u poslu.
 
Zbog svog dvije godine starijeg dečka tamnoputog Stevena Johnsona posvađala se s majkom koja joj je branila vezu s mladićem za kojeg mnogi tvrde da je sitni kriminalac.

Svojeglava i zaljubljena Charlotte preselila se iz obiteljskog doma u Cardiffu u njegov stan, počela pušiti i otkazala poslovnu suradnju s mamom koja joj je bila managerica.
 
Pravi mali skandal izazvala je na londonskom aerodromu Gatwick s kojeg je trebala otputovati na jednomjesečnu turneju po Americi uz zvijezdu filma "Moje pjesme, moji snovi" Juliu Andrews.

Prisutni su ispričali novinarima da se mlada pjevačica odjednom rasplakala i ženi u svojoj pratnji glasno govorila "kako nije spremna na taj pakao", a ova ju je pokušala uvjeriti da je riječ o poslovnim obavezama.

Charlotte je u posljednji čas ipak pokupila prtljagu iz aviona i otišla kući, a slijedećeg dana njena glazbena kompanija objavila je izmišljotinu kako je morala otkazati put "zbog gripe i upale uha".


 
Očito je da su zaljubljenu djevojku kojoj se teško odvojiti od problematičnog dečka na kraju uvjerili da joj prijeti plaćanje visoke odštete ukoliko ne odradi turneju, pa je Charlotte na kraju ipak otputovala u Ameriku u društvu svoje majke koja će je tješiti i učiti profesionalnom ponašanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara