Chris Brown: Moje srce je nepotpuno, nedostaje mi netko i nešto...

Tekst: A.M.
Foto: AFP

"MOJE srce je nepotpuno. Dio njega ispunjen je mojom ljubavi prema fanovima, karijerom, prijateljima, obitelji i Bogom... ali, nedostaje mi netko ili nešto" - napisao je pjevač Chris Brown na svom Twitteru, društvenom servisu, koji je u posljednje vrijeme postao najčešći izvor ovakvih i sličnih informacija, pravim poslasticama za medije.

"Oprostite mi svi, ali ovo je jedan od onih dana"

Osim što je otvoreno priznao da mu nedostaje bivša djevojka, Chris je postavio link na pjesmu "Changed man" u čijem se videu na YouTubeu vrte zajedničke fotografije bivših ljubavnika. "Oprostite mi svi, ali ovo je jedan od onih dana", dodaje Chris Brown koji je u nedavnom gostovanju kod Jaya Lena otkrio da nikada nije prestao voljeti Rihannu, svoju bivšu djevojku koju je brutalno pretukao početkom godine.

Osim što ona ne želi čuti za njega, Chris se Rihanni ne smije približiti zbog sudske zabrane prilaska na sto metara. U slučaju da joj priđe mogao bi završiti u zatvoru i to na nekoliko godina. Svjestan je toga i Chris koji za sad pokušava vratiti povjerenje i ljubav pomoću pjesma, odnosno svojom posljednjom pjesmom "Drugi čovjek".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara