Novi spot Christine Aguilere

I PREMDA novi singl za Christinu Aguileru nije aktualan do kraja veljače, ona se potrudila i već je snimila novi video spot za pjesmu ‘Beautiful’. Ako mislite da je lijep i ušminkan, onda ste u krivu.

‘Beautiful’ je drugi singl sa novog Christininog albuma ‘Stripped’, a po temi je sličan pjesmi grupe TLC ‘Unpretty’, dakle slavi one pojedince koji se ne žele uklopiti u konvencionalne ideje o ljepoti.

Christina se ponovno koristila faktorom iznenađenja, a i onih par krpica koje nosi, dovoljan su razlog da prosurfate netom u potrazi za isječcima.

Inače, Christina trenutno odrađuje promotivne nastupe na TV postajama, a mogli se primjetiti da mnogi urednici imaju primjedbe na njezin minimalistički stil oblačenja.

Na zadnjem TV nastupu obukla je top koji je više sličio na bikini, kožne navlake koje koriste kauboji za zaštitu hlača i minijaturne gaćice.

Stoga, nije ni čudo da su je nedavno bossovi britanskog kanala CD:UK zamolili da se dolično obuče za nastup na dječjem TV showu, što je Christina bez pogovora i učinila.

Spot možete pogledati OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara