Ciganović komentirao silikone Hane Rodić, odmah mu odgovorio Viktor Drago

Ciganović komentirao silikone Hane Rodić, odmah mu odgovorio Viktor Drago
Foto: Instagram

DEKLARIRANI ljubitelj plastičnih operacija Neven Ciganović na Facebooku je u svom prepoznatljivom stilu prokomentirao ovotjednu vruću plastičnu temu, novi izgled Hane Rodić. U komentiranju mu se pridružio i Viktor Drago, a zajedno su došli do prilično zabavnih zaključaka.

"Ekonomičnost! Kaže Hana da je u jednu cicku stavila 400ml silikona a u drugu 360ml, s obzirom da je 40ml bilo viška pa da ne propadne to je natrpala u usnice. Uglavnom postigla je željeni rezultat i savršen balans cicke i čube su joj sad izbočene u istoj razini", napisao je Ciganović na svom Facebook profilu.

Nakon što mu je Drago sugerirao da bi Hanu mogao zvati "plastisekom", Ciganović je brzo odgovorio: "E tu titulu tek treba zaslužiti, premalo je to kubika da je već zovem tako".

"Bogami! Preko 30 godina u plastici! Tradicija i kvaliteta! Ti ćes trajati preko 100 godina! Neki djelovi i dulje!", napisao mu je Drago, a Ciganović mu je odvratio: "Moram i ja ostaviti neki 'neizbrisiv' trag za sobom. Nismo svi Viktor Drago pa da nas se sjećaju po Cro a Porteru".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara