Cosbyjeva supruga će morati svjedočiti protiv njega

Cosbyjeva supruga će morati svjedočiti protiv njega

Foto: FAH

ISTI tjedan u kojemu je glumac i komičar Bill Cosby uhićen zbog optužbi za spolno zlostavljanje, njegova supruga Camille Cosby doznala je da mora svjedočiti u građanskoj parnici protiv muža kojeg je optužilo sedam žena i koji tvrdi da je sve kleveta, navodi se u sudskoj odluci.

Savezni sudac u Massachusettsu odbacio je u četvrtak obrazloženje Cosbyjeve žene koja je s njim u braku gotovo 52 godine i koja je bila i njegova poslovna menadžerica, da će svjedočenje za nju biti "neprimjeren teret".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Camilla Cosby treba dati iskaz u srijedu, tjedan dana pošto je protiv Cosbyja (78) podignuta optužnica u Pennsylvaniji u jedinom kaznenom postupku protiv njega nakon optužbe više od 50 žena za spolno zlostavljanje prije više desetaka godina.

Cosby je pušten na slobodu uz jamčevinu od milijun dolara a njegov odvjetnik je rekao da glumac nije kriv i neće se nagađati s tužiteljstvom.

Glumac koji je u dugo prikazivanoj televizijskoj seriji "The Cosby show" utjelovio lik obiteljskog čovjeka, optužen je za teže spolno zlostavljanje za koje je propisana najveća moguća kazna od pet do deset godina zatvora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara