Crna pantera voli bijelo

JEDNA od najljepših žena na svijetu, poznata po svom nadimku "crna pantera", ali i neobuzdanom karakteru zbog kojeg se više puta našla u sudnici, mogla bi ovih dana opet osvanuti na naslovnicama svjetskih tabloida.

Naime, nakon britanske manekenke Kate Moss, u kokainskoj aferi našla se i njena dobra poznanica Naomi. Omiljenoj dami talijanskih milijardera čini se, nije bilo dosta neugodnosti u kojima se našla zbog pretjerivanja s kokainom, pa ju se i ovih dana moglo vidjeti u prilično "ušlagiranom" izdanju.

 

Kako se paparazzi i dalje "lijepe" na nju gdje god da se pojavi, njen mali izlet u "svijet bezbrižnosti" nije mogao proći nezapaženo. Naomi brojni paparazzi u tom trenutku baš i nisu zasmatali, pa je ispred njih bezbrižno trljala svoj nos i smješkala se u kamere.

Iako je Naomi svojedobno priznala kako se u paklu droge našla prvenstveno zbog nesretnog djetinjstva i oca kojeg nikada nije upoznala, tijekom gostovanja u jednom talk - showu malo je promijenila svoj iskaz.

"Počela sam se drogirati u 24-toj godini, ali nitko me nije na to nagovorio." - kazala je Naomi. Na pitanje da li se riješila pića, uz smiješak je odgovorila: "Jednom alkoholičarka, uvijek alkoholičarka."

Jasno da je svoj iskaz malo preinačila i u klinici za odvikavanje, gdje je bila čest gost. No sada je jasno da joj tamo i nisu previše pomogli.

Osim s drogom prekrasna ali divlja manekenka imala je problema i sa nekim pripadnicama jetseterske scene. Tako je nedavno u restoranu brutalno pretukla poznatu brazilsku manekeneku Marcelle Bittar, a dva mjeseca prije loše je prošla i njezina ponajbolja prijateljica Yvonne Scio.

Naomi je uvijek bila otvorena prema novinarima koji su umirali od želje da saznaju detalje o njezinoj vezi s talijanskim jahtašima, ali i o razuzdanim jet-set provodima.

Tamnoputa manekenka jednom je kazala da kokain može biti opasan jer ju previše ispunjava samopouzdanjem. Nakon tuče s Yvonne, pak, izjavila je kako se radi kokaina osjeća vrlo agresivno, kao i da se radi o zaista teškoj drogi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara