Cro Cop i Klaudija su u braku 17 godina, ona je odavno željela kraj borbi

Cro Cop i Klaudija su u braku 17 godina, ona je odavno željela kraj borbi
Foto: Index

MIRKO Filipović objavio je da se zbog moždanog udara zauvijek povlači iz ringa. Cro Cop je svojim pobjedama uveseljavao Hrvate godinama, a u 44. godini odlučio se zauvijek povući. Posljednje 24 godine uz njega je bila i njegova supruga Klaudija. Par je u braku 17 godina, a prije braka hodali su sedam godina. Vjenčali su se 2002. godine, a u braku su dobili sinove Ivana i Filipa.

Kao i većina žena profesionalnih boraca, Klaudija nije bila sretna dok je gledala kako se Cro Cop bori i željela je da završi karijeru još 2006. godine. 

Za Index je nakon Mirkove borbe s Joshom Barnetom rekla da joj je bilo lakše gledati borbe dok nisu imali dijete, ali nakon Ivanovog rođenja, počela je strahovati.

"Gledam borbe ako su u direktnom prijenosu jer mi je lakše gledati, nego čekati Mirkov poziv. I drugim ljudima je teško kad gledaju njegove borbe, a, vjerujte, meni je deset puta teže. Bilo mi je jako teško gledati borbu protiv Barnetta, ali sad sam sretna. Konačno mu se ostvario san. Nadam se da će pobijediti Fedora i da će napokon završiti karijeru", kazala je Klaudija tom prilikom za Index.

U međuvremenu su postali roditelji još jednog dječaka, a Filipović je nekoliko puta najavljivao kraj karijere. Jednom prilikom je izjavio da ne bi volio da njegovi sinovi nastave njegovim putem te da bi bilo bolje da se sportom bave rekreativno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara