Dali bizarno ime sinu: "Htjeli smo da mu to bude prednost u životu"

Dali bizarno ime sinu: "Htjeli smo da mu to bude prednost u životu"
Ilustracija: Instagram

DJEČAKU iz Indije roditelji su dali ime Google.

Ella Karin i njezin muž Andi Cahya Saputra željeli su smisliti ime za drugo dijete koje ću mu biti prednost u životu pa su malca nazvali Google.

"Od religije razmatrali smo imena proroka, a od uobičajenih imena raspravljali smo i o imenu Albar Dirgantara Putra", rekao je Googleov tata.

"No kad je napokon rođen, nešto u srcu reklo mi je da mu ime Albar Dirgantara Putra ne bi pasalo. Napokon, odabrao sam ime iz tehnološke kategorije", kaže 31-godišnji Saputra koji kaže kako mu je na pamet sinu dati ime iz tehnološkog svijeta palo kad je Ella bila sedam mjeseci trudna.

Medijima je rekao kako je razmatrao imena kao što su Windows, iPhone, Microsoft i iOS, između ostalih, kao i tradicionalna imena poput Albara.

Kad je dijete rođeno, ponosni otac dao mu je ime Google, bez prezimena, no kaže da je trebalo neko vrijeme da njegovi voljeni prihvate bizarno ime, uključujući i dječakovu majku.

Lokalni mediji u Bekasiju izvještavaju kako je Andi svom ocu rekao da je ime Google bitno jer se nada da će njegov sin "pomoći puno ljudi i biti korisna osoba drugima." Dodao je kako dječaku nije dao prezime jer bi "razvodnilo esenciju imena", prenosi Daily Star.

Ime je navodno zavoljela i Googleova majka koja kaže da se nada kako će njezin sin postati "vođa mnogih ljudi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara