David Beckham iznevjerio Victoriju?

TAKO bar tvrdi naš omiljeni tabloid za nasmijavanje, srpski "Svet", koji objavljuje "ekskluzivnu priču o Beograđanki u krevetu s Beckhamom".

Priča govori o Davidovom dolasku s "Realom" u Beograd na utakmicu s "Partizanom" gdje su ga pokušale osvojiti domaće ljepotice, ali pun pogodak postigla je samo tv voditeljica Bojana koja je trebala s njim obaviti intervju.

Slavni i bogati nogometaš nije želio biti na istom katu s ostalim igračima već je u hotelu "Hyat" unajmio vlastiti apartman po 1.450 eura za noć u kojem su ga čuvali tjelohranitelji.

Hrpa "pevaljki" i "sponzoruša" navalila je na hotel ali se nisu uspjele probiti do Beckhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je odlučio primiti samo Bojanu Nikolić koja vodi sportsku emisiju "Sportisimo" na TV Pinku i seksi plavuša zadržala se u njegovoj sobi puna dva sata dok je svog snimatelja ostavila pred vratima.

Bojana je "s tajanstvenim osmjehom na licu" napustila hotel, a reportažu o Beckhamu na svojoj televiziji nikada nije objavila.

Voditeljica koja ima sestru blizankinju Ivanu iznenada je dobila na popularnosti pa u razgovorima za novine izjavljuje kako je "zabavljanje s oženjenim muškarcem njegov problem, a ne njen" i da je "za ženu važnije da je dobra kuharica nego ljubavnica jer se ljubavnice mogu naći na svakom koraku". A ona sama i odlično kuha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara