David Beckham u hollywoodskoj nogometnoj trilogiji

David Beckham u hollywoodskoj nogometnoj trilogiji
BOGATI i prezauzeti šminker ipak će naći vremena da glumi samog sebe u tri filma koji će pokazati do uspjeha izmišljenog američkog nogometaša.

David koji je najavio da će po završetku karijere na zelenom terenu podučavati mlade loptačke talente izjavio je kako će trilogija pod nazivom "Gol" sigurno prenijeti pozitivnu poruku mladima širom svijeta.

24-godišnji meksički glumac Diego Luna u ulozi nogometaša nazvanog Santiago Garcia u prvom filmu sa ulica Los Angelesa stiže u Englesku gdje postaje zvijezda nogometnog kluba "Newcastle".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku prelazi poput Beckhama u slavni "Real" iz Madrida, a u trećem filmu koji bi se prikazivao uz Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine stiže i do natjecanja najboljih svjetskih reprezentacija.

U filmu u koji je kompanija Mela Gibsona uložila 60 milijuna funti pojaviti će se mnoge nogometne zvijezde poput Raula i Zidana, a Luna već trenira s nogometašima "Newcastlea" kako bi se potpuno uživio u ulogu.

Tabloid "Sun" pomalo je ismijao Beckhama kao glumca objavivši fotomontaže u kojima ga prikazuje kao zvijezdu filmova o Jamesu Bondu i "Taxi Drivera".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara