Denis Barta osvojio publiku i ušao u finale Supertalenta: "Ti si heroj"

Denis Barta osvojio publiku i ušao u finale Supertalenta: "Ti si heroj"
Foto: Nova TV

PRETPOSLJEDNJA polufinalna emisija Supertalenta donijela je imena još dvoje finalista. Publika je najviše svojih glasova dala Denisu Barti, a žiri je odlučivao između Elene Brnić i cheerleading kluba Lana. Svi članovi svoje su glasove dali Eleni Brnić, zlatnom gumbu Maje Šuput

Elena je otvorila večer, nakon što je njen nastup s audicija gledan čak i u inozemstvu.

"Ni u jednoj sekundi otkad sam te upoznala nisam ni pomislila da bi ti večeras imala tremu ili da bi nešto moglo poći po zlu. Toliko si senzacionalno ovo odradila, zvučala si fantastično. Ponosna sam i na sebe jer ja mislim da ja imam najbolji Zlatni gumb", rekla joj je Maja, a Davor Bilman dodao da je njemu žao što je Elena Majin zlatni gumb.

Nakon nje na pozornicu su izašle članice cheerleading klub Lana. 

Prije svega ste podosta simpatični, svidio mi se taj dio s akrobacijama. Neki su bili jako dobri, neki su bili manje dobri, ali u svakom slučaju ste simpatični'', rekao im je Davor.

Daniel Đogaš je svojim trikovima osigurao pohvale žirija.

"Odličan si, puno si mi više odrasliji i šarmantniji nego u audicijskoj emisiji", rekao mu je Bilman.

Break skupina Criminalz Breakrez pokupila je Majine pohvale.

"Hvala za ovu vožnju, stvarno je bilo senzacionalno, izgledala sam fantastično. Što se tiče nastupa, ovaj put je sve bilo puno lakše pratiti. Bilo je zabavno, bilo je zaista puno bolje nego prošli put, izveli ste neke ozbiljne trikove, zaista veliki aplauz", rekla je.

Denis Barta još je jednom dirnuo i publiku i žiri. Izveo je pjesmu Miše Kovača "Ostala si uvijek ista".

"Ja mislim da je svaka riječ suvišna i neadekvatna. Denis je supertalent, vi ste super otac i i super čovjek, vi ste van svake kategorije. Ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisao, a onda gledam Denisa i shvatim da bez Denisa i njegove glazbe naš život ne bi bio bogat i oplemenjujuć", rekla je Martina Tomčić.

Plesačica Dora Pavlić oduševila je žiri.

"Toliko je izgledalo svjetski, jako velika nadogradnja od audicijskog nastupa. Unijela si neke druge elemente, bila si super", rekla je Maja.

Akrobatski duo iz Niša, Aleksandar i Filip oduševili su svojim spektaklom s vatrom.

"Fascinantno mi je sve što ste izveli. Ja osobno za vas ne bih glasala, ali bih vas voljela gledati na nekom eventu", rekla im je Martina.

Violončelistica Natalija Stanisavljević, iako je prošla u polufinale, ni ovog puta nije oduševila žiri.

"Nezgodna situacija za mene, trebam naći prave riječi. Mogu se složiti da je ovo življa pjesma, kolege iz ansambla su doprinjele ovoj živosti, ali meni je ovaj nastup izgledao pomalo mlitavo", rekao joj je Davor.

Jernej Kozan predstavio je hip-hop popping.

"Ovo nitko nije uspio što si ti - ispričati priču kroz nastup. Potpuno neka druga dimenzija, nevjerojatno si vješt u tome što radiš", rekao mu je Janko.

Plesačice iz skupine Flamenco Split željele su prezentirati žensku snagu.

"Vidi se da ste puno vježbale, sad je to bilo zaista to. Vi ste žene koje se tim bave iz hobija, radite to iz gušta, tako ste bile dobre", rekla je Maja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara