Dijamanti filmskih zvijezda upotpunili sjaj Oscara

IAKO su zbog rata u Iraku organizatori izbacivanjem čuvenog Crvenog tepiha najavili skromniju ceremoniju dodjele zlatnih kipića glumice se nisu mogle odreći dizajnerskih kreacija i skupog nakita.

Poznata je uzrečica da su dijamanti najbolji prijatelji filmskih zvijezda što su one i ovoga puta jasno pokazale.

Rapperica Queen Latifah koja se odlično snašla pred kamerama i za ulogu u musicalu "Chicago" bila nominirana za najbolju sporednu glumicu nadmašila je sve kolegice najskupljim nakitom na svečanosti.

Nosila je ogrlicu od 1.45 milijuna, naušnice od milijun dolara i prsten vrijedan 750.000 dolara pa je predstavljala malu putujuću draguljarnicu.

Skupim naušnicama okitile su se Jeniffer Lopez, Salma Hayek, Zeta Jones i Nicole Kidman pa su tjelohranitelji morali dobro paziti da neka od njih ne izgubi dio bogatsva na ušima.

Većinu tog dijamantnog nakita kreirao je poznati Harry Winston pa su novinari izračunale da su glumice nosile njegov nakit u vrijednosti od 40 milijuna dolara, ali nisu uspjeli doznati da li su im za tu priliku dijamanti samo posuđeni ili su ih kupili bogati muževi ili ljubavnici.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara