Dijamantna WC školjka za stražnjicu J. Lo

ZADNJA glasina o najpopularnijem paru showbusinessa, Jennifer Lopez i Benu Afllecku, ovaj put objavljena u National Enquireru, tvrdi kako je zaljubljeni Ben izdvojio ogromne novce za dijamantni WC, kojeg će pokloniti svojoj dragoj.

Neimenovani izvor National Enquirera tvrdi da Ben ne štedi na poklonima za svoju djevojku, s kojom bi se trebao vjenčati ove godine. 

"Jennifer je moja princeza i zaslužuje samo najbolje - pa čak i kad se radi o WC-ima." - navodno je rekao Ben jednom svom prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako su ove glasine točne, Jennifer će u budućnosti uživati u WC-u optočenom dijamantima, safirima, rubinima i biserima, s centralno smještenim dijamantom koji je dizajnirao sam Affleck.

Iako je poznato da je dijamant najtvrđi materijal na svijetu, koji se upravo zbog tog svojstva koristi pri rezanju tvrdih površina, ne postoji mogućnost da se Jennifer ozlijedi na mjestu na koje i kraljevi idu pješice.

Naime, svo drago kamenje ugrađeno u WC vrijedan 105,000 dolara smješteno je u plastične okvire, kako bi Jenniferina čuvena stražnjica ostala netaknuta, piše Enquirer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara