Djeca nagovaraju Madonnu i Guya Ritchieja da se pomire

Tekst: P.R.
Foto: JLP

DJECA kraljice popa Madonne nagovaraju slavnu majku da se vrati bivšem suprugu, britanskom redatelju Guyu Ritchieju. 

Nedostaju im oba roditelja i normalan obiteljski život

Njezini sinovi, devetogodišnji Rocco i četverogodišnji David, rekli su roditeljima kako žele živjeti u normalnoj obitelji. Božić su proveli s ocem u Londonu i cijelo vrijeme govorili kako im nedostaje majka. Priča se ponovila u New Yorku gdje su nakon blagdana bili s majkom, samo što im je ovoga puta nedostajao otac.

Prijatelji slavnog para vjeruju kako bi ih upravo djeca mogla uvjeriti da se vrate jedno drugome. "I Guy i Madonna mrze način na koji je završio njihov brak. I vole djecu više od ičega. Imali su dovoljno vremena da razmisle o svemu i nadam se da će poslušati djecu", rekla je za američke medije prijateljica pjevačice.

I Lourdes, trinaestogodišnja Madonnina kći iz braka s fitness trenerom Carlosom Leonom, također voli britanskog filmaša, dok njezina mlađa polusestra, petogodišnja Mercy koju je pjevačica posvojila iz Malawija jedva poznaje Ritchieja.

Pomirenje je moguće s obzirom da je pjevačia prekinula vezu s Jesusom

Priče oko pomirenja pjevačice i redatelja ponovno su aktualne od kada se saznalo da je Madonna prekinula vezu s mlađahnim Brazilcem Jesusom. Prema riječi Madonninih prijatelja, tu su priliku iskoristila djeca koja lobiraju za pomirenje Madonne i Guya.

"Sve razvedene parove najviše muči kako će se to odraziti na njihovu djecu, dok djeca razmišljaju o tome kako da pomire svoje roditelje", rekao je Madonnin prijatelj. "Njih dvoje još nosu preboljeli razvod, posebno ona i mislim da je spremna napraviti neke kompromise ukoliko se odluče vratiti jedno drugom", dodao je prijatelj pjevačice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara