Djeca nagovaraju Madonnu i Guya Ritchieja da se pomire

Djeca nagovaraju Madonnu i Guya Ritchieja da se pomire

Tekst: P.R.
Foto: JLP

DJECA kraljice popa Madonne nagovaraju slavnu majku da se vrati bivšem suprugu, britanskom redatelju Guyu Ritchieju. 

Nedostaju im oba roditelja i normalan obiteljski život

Njezini sinovi, devetogodišnji Rocco i četverogodišnji David, rekli su roditeljima kako žele živjeti u normalnoj obitelji. Božić su proveli s ocem u Londonu i cijelo vrijeme govorili kako im nedostaje majka. Priča se ponovila u New Yorku gdje su nakon blagdana bili s majkom, samo što im je ovoga puta nedostajao otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelji slavnog para vjeruju kako bi ih upravo djeca mogla uvjeriti da se vrate jedno drugome. "I Guy i Madonna mrze način na koji je završio njihov brak. I vole djecu više od ičega. Imali su dovoljno vremena da razmisle o svemu i nadam se da će poslušati djecu", rekla je za američke medije prijateljica pjevačice.

I Lourdes, trinaestogodišnja Madonnina kći iz braka s fitness trenerom Carlosom Leonom, također voli britanskog filmaša, dok njezina mlađa polusestra, petogodišnja Mercy koju je pjevačica posvojila iz Malawija jedva poznaje Ritchieja.

Pomirenje je moguće s obzirom da je pjevačia prekinula vezu s Jesusom

Priče oko pomirenja pjevačice i redatelja ponovno su aktualne od kada se saznalo da je Madonna prekinula vezu s mlađahnim Brazilcem Jesusom. Prema riječi Madonninih prijatelja, tu su priliku iskoristila djeca koja lobiraju za pomirenje Madonne i Guya.

"Sve razvedene parove najviše muči kako će se to odraziti na njihovu djecu, dok djeca razmišljaju o tome kako da pomire svoje roditelje", rekao je Madonnin prijatelj. "Njih dvoje još nosu preboljeli razvod, posebno ona i mislim da je spremna napraviti neke kompromise ukoliko se odluče vratiti jedno drugom", dodao je prijatelj pjevačice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara