Jesus Madonnu varao sa 18-godišnjom sunarodnjakinjom!

Tekst: I.M.
Foto: JLP

KAD JE objavljeno da su 51-godišnja kraljica popa Madonna i 23-godišnji brazilski model te pornoglumac Jesus Luz prekinuli, kao razlozi su se navodili "nedostatak zajedničkih tema" i Madonnina nevjera. Pisalo se o tome kako se Madonna već nekoliko tjedana viđa s bivšim ljubavnikom, Alexom Rodriguezom, s kojim se družila i nakon raspada braka s Guyem Richiejem. No, ubrzo se pročulo da nije Madonna ta koja je ostavila Jesusa, već je mladi Brazilac 51-godišnji Madonnu ostavio zbog velike razlike u godinama.

Ipak, čini se kako ni to nije sve - američki tabloidi objavili su kako je Madonna sa svojom "mlađahnom igračkom" prekinula jer je Jesus Luz našao novu zanimaciju, znatno mlađu i znatno ljepšu od Madonne. Proteklih nekoliko mjeseci se Jesus Luz navodno družio sa 18-godišnjom brazilskom manekenkom koja živi na Manhattanu. "Kad je zamijetila da joj dečka prečesto nema po cijele dane i da mu je mobitel gotovo uvijek isključen, Madonna je zbrojila dva i dva", naveo je jedan od prijatelja kraljice popa.

Neki od tabloida pišu čak i kako je u svojoj opsjednutosti Madonna unajmila privatnog istražitelja čiji je zadatak bio otkriti s kim se Jesus smuca uokolo kad ga ona izgubi iz vida. Ono što je otkrila, Madonnu je navodno toliko razbjesnilo da nije ni željela slušati Jesusove pokušaje opravdavanja, već mu je brzinski spakirala kofere i izbacila ih u predvorje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara