"Dobro raspoložena" Lindsay Lohan paparazze častila pićem

"Dobro raspoložena" Lindsay Lohan paparazze častila pićem

VRIJEDNI fotoreporteri i drugi novinski djelatnici su jučer u Malibuu dobili nešto više od onog što im obično pruža njihovo redovno praćenje lika i djela američke glumice i pop-pjevačice Lindsay Lohan.

Na početku je, pak, izgledalo da će simbiotski odnos između zvijezde "Opasnih djevojki" i medija doći u pitanje. Naime, glumica je bila malo previše iritirana brojem fotoreportera koji su se okupili ispred elitne lokalne prodavaonice "Country Mart" kako bi je uhvatili u redovnom shoppingu. Nakon što su joj medijski djelatnici put do parkiranog automobila učinili malo previše kompliciranim, svoje je nezadovoljstvo izrazila uputivši im nekoliko sočnih fraza.

Lohan se ubrzo nakon toga zaputila prema obližnjoj plaži, gdje se na balkonu jedne kuće našla u društvu nekoliko preplanulih muškaraca, uključujući jednog, za koga mediji na temelju javne izmjene nježnosti pretpostavljaju da joj je intimni prijatelj. Lohan je na balkonu kuće bila u izuzetno dobrom raspoloženju, o čemu svjedoči to da je svako malo plesala od zadovoljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, pravu mjeru Lohaninog dobrog raspoloženja su osjetili u blizini kuće koncentrirani paparazzi - isti oni na koje se ne tako dugo glumica žestoko obrecnula. S velikim smiješkom na licu ih je pozvala na balkon te ih častila pićem. Koji je razlog tako dramatične promjene raspoloženja, odnosno pronalaska takvih količina čovjekoljublja, nije poznato.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara