Dodir vrućeg vjetra osjetila je i Natali Dizdar

Dodir vrućeg vjetra osjetila je i Natali Dizdar

Foto: Press

POPULARNA pjevačica isprobala je svih sedam sauna u Termama Tuhelj, a između dvije saune opušta se u masaži termalnim blatom s tuheljskog termalnog izvora.

"Nakon redovitog boravka u sauni, primijetila sam da mi se koža pomladila, cirkulacija poboljšala, opuštenija sam, a dnevne obveze odradim kao od šale", kaže Natali Dizdar, koja svaki slobodni trenutak provodi u Svijetu sauna Terma Tuhelj.

Popularna pjevačica otkrila je blagotvorni učinak sauna prije nekoliko godina i otad ne može bez tog omiljenog rituala, osobito u jesen i zimu kada joj dodatno i godi topli zrak. Jednostavno uživa u miru i tišini i vremenu posvećenom isključivo sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon saune pozitivan osjećaj traje još dugo, volim taj slatki umor, a obožavam odmaranje u visećim ležaljkama ili vodenom krevetu uz čašu omiljenog prirodnog soka iz Wellness bara", kaže Natali koja između dvije saune ponekad naruči omiljenu masažu ljekovitim termalnim blatom s tuheljskog izvora termalne vode.

Ovisno o raspoloženju Natali bira programe, a sve što treba pronalazi u Svijetu sauna Terma Tuhelj, koji je sa sedam sauna, četiri prostorije za odmor, whirpoolom, vodenim krevetima, hladnim bazenom, Wellness barom, najveći takav centar u Hrvatskoj.

Posebna jesenska ponuda

Imamo ideju i za tebe, ukoliko se želiš opustiti u Svijetu sauna, isprobati blagodati termalne vode, uživati na masaži i isprobati gastro recepte Hrvatskog zagorja. Ne trebaš putovati daleko, samo 30 min. od Zagreba, u Terme Tuhelj koje su ove jeseni pripremili odličan jesenski paket sa super poklonima. Spa opuštanje je paket u kojem prvo dobivate 25% popusta, a ako ste član wellcard kluba dobivate i klasičnu masažu te neograničeno opuštanje u Svijetu sauna. Čak i ako nemate karticu možete se učlaniti i iskoristit odlične pogodnosti jesenskog paketa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?