Doris Dragović nakon 10 godina objavila prvi samostalni spot i oduševila fanove

Doris Dragović nakon 10 godina objavila prvi samostalni spot i oduševila fanove
Screenshot: YouTube

SPLITSKA diva Doris Dragović prekršila je staro estradno pravilo i novi spot za pjesmu "Brod za nabolje" izdala u špici ljeta. Riječ je o njezinu prvom samostalnom spotu u posljednjih deset godina, a objavila ga je bez velike pompe i tako vjernim fanovima u najtoplijem danu u godini priuštila pravo iznenađenje.

Pjesmu je napisao Ivan Huljić, sin Tončija Huljića koji je s Doris već surađivao na njezinu posljednjem albumu "Ja vjerujem". Povodom izlaska nove pjesme, pjevačica je istaknula kako je, u doba YouTubea i stalnog brojanja klikova, i dalje zainteresirana isključivo za kvalitetu. "Nikada mi brojke nisu bile važne, već samo ljepota umjetnosti i duše. Ista me ta ljepota privukla pjesmi, a to je ono što ljudi, što publika osjeti. Nismo li svi željni toga?" izjavila je Doris.

Spot je režirao Vojan Koceić, a Doris u njemu neodoljivo podsjeća na izdanje iz "Marije Magdalene", s kojom je Hrvatsku 1999. godine predstavljala na Eurosongu.

"Lipa si i lipo pivaš, možeš čak i ovakve pismice iznit da zvuče moćno", komentirala je obožavateljica na njezinoj službenoj Facebook stranici. "Diva, boginja" i "Lipša nego ikad" samo su neki od komentara, a komplimentima se pridružila i njezina kolegica Zorica Kondža: "Bravo, prijo."

Iako rijetko izdaje pjesme, Doris je ovog ljeta prilično zaposlena. Nakon koncerata u Splitu i Primoštenu, slijede pripreme za spektakl koji u zagrebačkoj Areni priprema 30. studenoga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara