Doris Pinčić otišla s RTL-a, postaje nova voditeljica kultne emisije na HRT-u

Doris Pinčić otišla s RTL-a, postaje nova voditeljica kultne emisije na HRT-u
Foto: Instagram

DORIS Pinčić Rogoznica od prvog je veljače voditeljica HRT-a, potvrdili su s nacionalne televizije.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od 1. veljače dobiva novo, veliko voditeljsko pojačanje: dosadašnja RTL-ova voditeljska zvijezda Doris Pinčić Rogoznica počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa. Zasad su u planu voditeljski angažmani u popularnoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska", kao i vođenje većih HRT-ovih projekata, među kojima je prvi u nizu upravo vođenje ovogodišnje "Dore", stoji u priopćenju s HRT-a.

"Uza sve to, nakon također vrlo uspješne glumačke karijere - kako u tv serijama tako i u kazalištu - tijekom koje je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Lutke u predstavi "Lutka" Mire Gavrana, svestrana Doris uz redovne voditeljske angažmane nastavlja i svoj diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu", hvale Doris nove kolege HRT-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje tv zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike", rekla je voditeljica za HRT.  

Doris je prije nekoliko mjeseci dala otkaz na Narodnom radiju i odlučila se posvetiti isključivo televizijskoj karijeri. Voditeljici su kolege s RTL-a poželjele sreću u životu i karijeri. 

Da Doris i njezinom suprugu Borisu Rogoznici ide dobro potvrdio je i glazbenik prije nekoliko mjeseci kada je novinarima ispričao da su kupili kuću u Zagrebu bez kredita.

"Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", kazao je muž Doris Pinčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara