"Doživim deset orgazama tjedno, pomoću njih postižem sve ciljeve"

"Doživim deset orgazama tjedno, pomoću njih postižem sve ciljeve"
Foto: Instagram

VENUS O'HARA je glumica i seksualna blogerica koja koristi tehniku "seksualne transmutacije" koja uključuje korištenje seksualne energije da bi, kako tvrdi, postigla više ciljeve. Rodom iz Manchestera, Venus živi u Barceloni, a od 2014. godine dosad isprobala je više od 500 raznih seksualnih igračaka, piše Daily Star.

Sada je odlučna pomoći drugim ženama da iskoriste samopouzdanje kako bi svoje planove pretvorile u stvarnost. Tvrdi da joj je snaga orgazama - kojih doživi 10 tjedno - pomogla u postizanju ciljeva. "Vodim orgazmički način života. Svaki dan je vrhunac. Svaki orgazam koji sam imala od ožujka 2018. godine imao je namjeru iza sebe", kaže Venus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Venus O'Hara (@venusohara)

"Pročitavši knjigu Napoleona Hilla 'Think and grow rich', otkrila sam seksualnu transmutaciju, što je proces pretvaranja seksualne energije u viši cilj. Seksualna energija je najkorisnija energija koju možete imati. Dosad je bila potisnuta zbog religije i degradirana kroz porniće, što nam nije pomoglo da to konstruktivno koristimo", objasnila je te dala primjer kako tu energiju koristi u svakodnevnom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Venus O'Hara (@venusohara)

"Na primjer, ako nešto želim, zamišljam kako to izgleda i da tu želju ojačam, stimuliram se. Stvarno razmišljam o namjeri. Svaki dan mi treba 45 minuta i to mi je potpuno promijenilo život. Pišem popis svega što želim. Stvaram afirmacije i sve stvari koje želim se ostvaruju. Mišljenje je jako važno kada je u pitanju uspjeh. Sada želim iskoristiti ovu svetu, seksualnu energiju i pomoći ženama da istražuju sebe", kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Venus O'Hara (@venusohara)

Također, Venus je istaknula mnoge prednosti orgazma: "Orgazam ima toliko koristi. Isti je kao i pola paracetamola. To vam može dati dva sata olakšavanja boli. Koristim ga za olakšavanje grčeva tijekom menstruacije, kao olakšanje nesanice, mišićni je relaksant."

Iako voli seks, Venus kaže da nije promiskuitetna. "Navođene smo da vjerujemo da su muškarci oni s visokim libidom, ali to nije istina. Klitoris ima 8000 živčanih završetaka. To je jedini seksualni organ dizajniran samo za zadovoljstvo. Oduvijek sam seksualna osoba, ali nisam promiskuitetna. Volim kvalitetan seks s nekim, ali ne događa se često", pojašnjava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara