Dragan Bjelogrlić napao zagrebačke fotografe

SRPSKI glumac Dragan Bjelogrlić je u petak navečer u Zagrebu fizički nasrnuo na skupinu fotografa pred restoranom "Ferenčina", a jednog od njih čak je udario – glavom o glavu!

Bjelogrlić je, naime, došao u Zagreb kako bi gostovao u talk showu Alke Vuice. Nakon snimanja otišao je na večeru u restoran "Ferenčina" sa Severinom i njezinim društvom, a poslije večere su njega i Severinu "zaskočili" fotografi.

Bjelogrlić je u razgovoru za Večernji list ispričao kako su ga "provokacije i tendeciozne koincidencije izbacile iz takta", a sve je počelo još na snimanju showa, kad mu je Alka Vuica, nakon što je kazao da sprema jedan poslovni projekt sa Severinom, dobacila "priča se da hodaš s Severinom".

Isto pitanje postavila mu je novinarka Storya u pauzi snimanja talk showa, što beogradskom glumcu baš i nije bilo drago.

"Nije mi bilo uopće jasno o čemu govore i ona i Alka, niti što zapravo hoće od mene. Nakon snimanja otišao sam na večeru u taj restoran sa Severinom i njezinim društvom jer smo htjeli ragovorati o našem projektu, a fotografi su krenuli za mnom." - kazao je Bjelogrlić, pa dodao: "U restoran nisu ulazili, no kad smo završili i izišli van, iz mraka su iskočila tri paparazza i počela nas bjesomučno fotografirati. Severina se vratila u restoran, a ja sam krenuo prema automobilu. Fotografi su nastavili trčati za mnom, bljeskati mi u oči kao da sam ne znam tko i vrlo me drsko provocirati, što me izbezumilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom sam trenutku zastao i pitao ih: "Pa dobro, ljudi, jel više bilo dosta? Gdje je kraj ovome i što hoćete od mene - da vam slupam aparate ili izvadim film?", na što mi je jedan od njih odbrusio kako je to "digitalac" pa sam još ispao i kreten." - ispričao je glumac.

Bjelogrlić kaže kako fotografi unatoč njegovom protestu nisu prestajali fotografirati, te su "bili sve bezobrazniji i bezobrazniji".

Tada je došlo do naguravanja, jedan je fotograf povikao "Slikajte, slikajte!", nakon čega je pobjegao, a njegov primjer ubrzo su slijedili i ostali.

(Foto: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara