Draža joj ona strana Drine: Madonna u rujnu pjeva u Beogradu?

NAKON što je hrvatskim medijima odjeknula (lažna) priča kako kraljica popa u sklopu turneje Sticky & Sweet Tour dolazi u Zagreb, slično se događa i u Srbiji. Tabloid Blic je, naime, objavio kako će Madonna 25. rujna (dva dana nakon što je navodno trebala pjevati u Hrvatskoj), nastupiti u Beogradu, i to posredstvom tvrtke State of Exit, u kojoj još uvijek čuvaju informacije o dolasku najveće glazbene zvijezde našeg doba. U isto vrijeme, Madonna ruši sve rekorde prodaje - album "Hard Candy" je i dalje na vrhu, a ulaznice za njezinu novu svjetsku turneju su planule.

"Gluhi telefon" oko Madonninog dolaska na Balkan nastavlja se u susjednoj Srbiji, ovih dana "zakrčenoj" sudionicima Eurosonga. Iako Live Nation, promotori koji zastupaju pjevačicu, nisu potvrdili njezin dolazak u Beograd, srpski mediji Madonnu su najavili za 25. rujna, na kraju europskog dijela velike svjetske turneje. Podsjetimo, i Budva je prema nekim najavama trebala ugostiti slavnu pjevačicu, ali se informacija, kao i u slučaju Zagreba, pokazala netočnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupa, ali i dalje popularna

U prodaju su krenule ulaznice za Madonnine službeno potvrđene koncerte, a na blagajnama diljem Europe očekivano je nastala prava ludnica. Nevjerojatnih pedeset tisuća ulaznica u Švicarskoj je prodano u samo tri sata, unatoč nimalo popularnoj cijeni - parter košta 184, a tribine 92 eura. Čini se da nema zemlje u kojoj Madonna ne bi mogla napuniti stadion, a novom turnejom namjerava srušiti rekorde postavljene prethodnom, koja ju je dovela na vrh liste najbolje plaćenih pjevačica svijeta.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara