Dvojac pokrao stvari iz kuće Posh i Davida pa ih prodavao na eBayu

Dvojac pokrao stvari iz kuće Posh i Davida pa ih prodavao na eBayu

DVOJE kućepazitelja koji su radili na imanju u Engleskoj, a koje se nalazi u posjedu Davida i Victorie Beckham, uhićeni su zbog sumnji da su krali predmete iz kuće  te ih prodavali putem interneta. Imanje u Sawbrigdgeworthu u Herfordshireu (pedesetak kilometara sjeverno od Londona) David i Victoria su kupili 1999. godine, a britanski tabloidi su ga prozvali "Beckingham Palace", a za cijelu se situaciju saznalo kada su Victorijini roditelji, Tony i Jackie Adams, na internetskoj aukcijskoj stranici vidjeli predmete identične onima koje je Victoria posjedovala u svom dvorcu.

Nakon što bili sigurni da su predmeti s aukcije zapravo vlasništvo njihove kćerke, Victorijini roditelji pozvali su policiju koja je potvrdila da su uhitili dvoje ljudi, 56-godišnju ženu i 55-godišnjeg muškarca iz Essexa, pod sumnjom da su krali s privatne adrese u domu Beckhamovih u Sawbridgeworthu. Iz više milijuna dolara vrijedne vile koja broji sedam spavaćih soba, glazbeni studio, sobu za snooker, bazen i sobu s trofejima, dvojac je otuđio nekolicinu dragocjenosti i stavili su ih na prodaju preko interneta. "Žena i muškarac nakon detaljnijeg ispitivanja pušteni su uz jamčevinu, ali se već sljedećeg mjeseca opet moraju vratiti u policijsku postaju u svrhu daljnje istrage", rekao je glasnogovornik lokalne policijske postaje, međutim odbio je dati detalje o ukradenim stvarima iz doma Beckhamovih kako ne bi poremetio tijek istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloidi pišu kako se među ukradenim stvarima nalaze uglavnom stvari koje su David i Victorija sakupljali na svojim putovanjima po svijetu. "To uključuje male, no vrlo skupe naušnice, ali i nekoliko komada pokućstva. Neke su dekorativne prirode, a neke su posebno izrađene za njih, tako da skupa imaju dosta visoku vrijednost i lopovi bi se na njima zasigurno obogatili da nisu uhvaćeni", pišu britanski mediji. Beckhamovi trenutačno žive u 22 milijuna dolara vrijednom imanju na Beverly Hillsu u Los Angelesu. Beckhamove, osim one u Engleskoj, trenutačno muči i kuća u Madridu koju bezuspješno pokušavaju prodati posljednjih 17 mjeseci. David je tu kuću kupio 2005. godine za 8,5 milijuna dolara, a na prodaju je stavio nakon preseljenja u Los Angeles. Prvotna cijena za nju bila je deset milijuna dolara, ali je cijena ubrzo spuštena na 5,1 milijun dolara zbog nezainteresiranosti tržišta za nju.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara