Eddie Murphy ne želi vidjeti kćerkicu iz avanture s Mel B

IAKO je na ročište na kojem se raspravljalo o alimentaciji namjeravala povesti kćer Angel Iris, Mel B iz grupe Spice Girls predomislila se kad je čula kako njezin bivši ljubavnik Eddie Murphy neće doći na sud, i to zato da bi izbjegao susret s kćeri, koju do DNA analize nije želio ni priznati.

Američka javnost zgrožena je ponašanjem komičara Eddieja Murphyja, koji i dalje odbija imati bilo kakve veze s kćeri koja se rodila nakon njegove kratke veze s Melanie Brown Belafonte. Nakon što je u TV eteru rekao kako Angel Iris nije njegova kći, sud ga je prisilio na DNA test, kojim je dokazano kako je on ipak otac. Murphy i dalje ne želi vidjeti svoju kćer, pa je, kad je čuo da će na sud Mel B doći s djevojčicom, poslao odvjetnika da "što prije riješi stvari".

Mel B je, prema tvrdnjama njezinih prijatelja, bijesna zbog ponašanja osobe za koju se prije samo godinu dana htjela udati. Nedavno se, podsjećamo, iznenada udala za producenta Stephena Belafontea, za kojeg su britanski mediji otkrili da ima nasilničku prošlost.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara