Edo Maajka preuzima MTV u "Takeover" emisiji

Tekst: P.R.

USUSRET novom albumu Edo Maajka preuzeo je MTV u "Takeover" izdanju i predstavio svojih pet omiljenih videospotova, a MTV je i pratio Edu u posjetu popularnom okupljalištu kod Brace iz Nightmare Stagea te snimio vesele kadrove koje ćete također moći vidjeti u "Takeover" emisiji koja će se emitirati na MTV-ju u petak, 25. lipnja s početkom u 20.30 sati.

Izašla je "Spomen ploča", svojevrstan hommage dosadašnjoj Edinoj karijeri

Vani je i novi album jednog od najcjenjenijih hip-hopera na Balkanu. Pod etiketom Menarta Edo je objavio "Spomen ploču", album na kojem se nalaze njegove najpoznatije pjesme, ali ovoga puta u novim aranžmanima i produkciji te po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio.

"Ovim sam albumom na neki način zaokružio zadnja četiri albuma"

"To je taj zvuk, to sam ja. Novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi i nove zarazne bas dionice. Ovaj best off radim da bih na neki način zaokružio zadnja četiri albuma i svoj dosadašnji rad na sceni. Vraćam se i svirkama s bendom, ali to ne znači da ću prestati raditi u DJ varijanti jer volim oboje", rekao je Edo o novom albumu. "Ovo je i uvod u novi materijal koji ću, nadam se, zavšiti što prije i koji će imati sličan zvuk ovome na 'Spomen ploči'. Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao s brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost. To su dvije pjesme s materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine, a koje smo morali malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma", dodaje Edo.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara