Ekskluzivna izvedba "Đurologije" u Lisinskom: Đuri u goste stižu Luka Bulić i Saša Lošić

Ekskluzivna izvedba "Đurologije" u Lisinskom: Đuri u goste stižu Luka Bulić i Saša Lošić

Foto: Press

AUTORSKI hit Branka Đurića - Đure, predstava ''Đurologija“, 1. veljače 2016. godine pod pokroviteljstvom portala Index.hr doživjet će svoje ekskluzivno izdanje u velikoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“, u Zagrebu, kada će se karizmatičnom Đuri u predstavi pridružiti i posebni gosti Luka Bulić i Saša Lošić Loša!

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira'',  pojašnjava Đuro.

„Samo za ovu priliku kao specijalne goste pozvao sam prijatelja Sašu Lošića Lošu i Luku Bulića, odličnog zabavljača i učesnika showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Siguran sam da će zagrebačka publika biti oduševljena“, kazao je usuret ovoj posebnoj izvedbi „Đurologije“, inače trenutačno jedne od najgledanijih predstava u cijeloj regiji, ali i inozemstvu,  sam Đuro.

Inače, uz ovo veliko finale i posebnu izvedbu uz goste, predstava „Đurologija“ u svojem standardnom izdanju zaigrat će tijekom siječnja  i u drugim hrvatskim gradovima -  23.1. u Čakovcu, u Centru za kulturu, 25.1. u Krapini u dvorani POU, 26.1. u Makarskoj, u Gradskoj sportskoj dvorani, 27.1. u Splitu, u dvorani Lora, 28.1. u Osijeku, u kinu Urania, te 30.1. u Zadru u HNK. Turneju „Đurologije“ i finalnu, ekskluzivnu izvedbu u Lisinskom, 1. veljače producira Tomislav Kašljević.

Ulaznice za ekskluzivnu izvedbu „Đurologije“ 1. veljače u Lisinskom u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od  100,00 i 120,00 kuna u sustavu Eventima i na blagajni dvorane Lisinski.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara