Elton John na postoskarovskoj zabavi prikupio milijune za borbu protiv AIDS-a

Tekst: A.A.
Foto: JLP

NA POSTOSKAROVSKOJ zabavi Eltona Johna ove je godine u samo nekoliko sati prikupljeno gotovo 4 milijuna dolara koje će poznati pjevač darovati fondaciji za borbu protiv AIDS-a. Domaćini Elton John i njegov životni partner David Furnish su na već tradicionalnoj 18. proslavi nakon dodjele Oscara ugostili mnoge zvijezde, među kojima su i Victoria Beckham, Nicole Richie i Betty White.

Nakon raskošne večere i nastupa legendarne Grace Jones, gosti su sudjelovali u aukciji na kojoj je John za 30.000 dolara prodao kostim koji je nosio na dodjeli nagrade Grammy u siječnju i jedan od satova iz svoje kolekcije na kojem je zaradio 90.000 dolara.

Na dražbi se za 60.000 dolara prodala fotografije američkog predsjednika Baracka Obame iz studentskih dana, a privatna poduka iz tenisa od Andrea Agassija i Steffi Graff nekome je vrijedila čak 70.000 dolara. Velikodušni domaćin je na licitiranje ponudio i tjedan dana boravka u njegovoj kući u Nici, čime je prikupio dodatnih 140.000 dolara.

"Oduševljen sam ovogodišnjom zabavom. Navodno se borimo s recesijom, no unatoč tome nama svake godine ide sve bolje", dojmove s proslave podijelio je ushićeni glazbenik. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara