Elton John srušio Eminema s prvog mjesta

POP VETERAN Sir Elton John srušio je plavokosog rappera Eminema s prvog mjesta britanske topliste singlica u nedjelju.

Pjesma ´Sorry Seems to be the Hardest Word´, koju je Elton John napravio u suradnji s dječačkim bendom ´Blue´, došla je izravno na prvo mjesto, a Eminem je pao na treće mjesto britanske top-liste, izvijestio je BBC.Bend Cheeky Girls dospio je na drugo mjesto s pjesmom ´The Cheeky Song (Touch My Bum)´. ´Transilvanijske blizanke´, Monica i Gabriella Irimia, poharale su prošlog tjedna top-liste s tom pjesmom, koju je napisala njihova majka Margaret.

Ipak kritičari se pitaju može li taj glazbeni projekt, opisan od pop gurua Petea Watermana kao ´najgori projekt svih vremena´, ikada postati nešto više od jednokratnog hita.

Gareth Gates, čiji je najnoviji singl ´What My Heart Wants to Say´, razočarao se jer je na top-listu ušao tek na broju pet.

Pjesma Daniela Bedingfielda ´If You´re Not The One´ spustila se na broj četiri, a ´S Club Juniors´ ušli su na broj šest sa svojom interpretacijom pjesme ´Puppy Love/Sleigh Ride´.

S pjesmom ´Feel´, prvim singlom s novog, petog albuma ´Escapology´, Robbie Williams je pao za čak tri mjesta, na sedmo mjesto.

Unatoč neuspjehu na top-listi singlica, nema straha da će ´Escapology´ pasti s vrha top-liste albuma.

Tamo još drži prvo mjesto, slijedi ga album ´One Love´ grupe Blue te ´Westlife´s Unbreakable - The Greatest Hits - Volume

One´ i ´The Greatest Hits 1970.-2002.´ Eltona Johna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara