Emily i Barbara napustile Gospodina Savršenog: "Grozno sam se osjećala..."

Emily i Barbara napustile Gospodina Savršenog: "Grozno sam se osjećala..."
Foto: RTL

ZAVRŠNI tjedan showa Gospodin Savršeni započeo je izbacivanjem dvije djevojke prema kojima Mijo nije osjetio dovoljno kemije koja bi se razvila u pravu ljubav.

Neženja Mijo Matić priredio je veliko iznenađenje za šest preostalih kandidatkinja kako bi ih bolje upoznao i lakše donio odluku koja ga je čekala kasnije te večeri. Tako su u vilu Gospodina Savršenog pristigli prijatelji i obitelji djevojaka, koje su preplavile emocije, pa su suze radosnice bile neizbježne.

"Nema boljeg osjećaja na svijetu nego imati nekoga tko te voli", kazala je Nuša kada je ugledala svog oca Renata, a Barbara je priznala da joj puno znači to što će Mijo imati priliku upoznati njezinu mamu Marijanu.

"Mogu ti dati savjet da budeš muško i da sam nađeš način kako doprijeti do Barbare. Ja sam joj ružu donijela jer je ona za mene uvijek pobjednica i uvijek na vrhu", kazala je zaštitnički mama Marijana, koja se prva odvažila pozvati Miju na razgovor. Nakon toga priliku je dobio Nušin tata Renato, kojem je, kao i samoj Nuši, bilo jako ugodno čuti lijepe riječi o svojoj kćeri.

"Zaista mogu reći da je super i pozitivna osoba, koja se dobro snalazi u svim situacijama. Mirna, dobra, prekrasno pjeva i s njom nikad nije dosadno. Imam sve riječi hvale i to vam je moj dojam o Nuši", otkrio je Mijo, na što se Nuša jako pozitivno iznenadila.

Nakon što je porazgovarao sa svim curama i njihovim najdražima, došlo je vrijeme za još jednu ceremoniju ruža, a do sada zasigurno i jednu od najtežih.

"Umrla sam kada sam vidjela da su samo četiri ruže. Nadam se da postoji još jedna negdje skrivena", kazala je Mihaela, koja se iskreno nadala da je jedna od tih ruža namijenjena upravo njoj. Kako bi Mijo bio siguran da donosi ispravnu odluku, odlučio je još neke djevojke pozvati na razgovor, a prva je bila Emily.

"Mijo je pokušao iz mene izvući što ja za njega osjećam, ali to mi je i dalje teško definirati jer nisam tip koji se zalijeće s osjećajima", priznala je Emily, a Gospodin Savršeni je zaključio kako je ona i dalje pomalo distancirana.

"Tko dopre do Emily, stvarno je sretnik", rekao je.

U razgovoru ih je prekinula Nikolina, koja je pod svaku cijenu htjela osigurati ostanak u showu: "Kada sam već tu, voljela bih pobijediti."

Prije same ceremonije prvu ružu dobila je Silvia zbog svoje hrabrosti na njihovom posljednjem spoju, a onda su ostale još samo tri ruže i pet djevojaka.

"Ulozi su veliki i nije mi lako. Zaista je teško donositi ovakve odluke", rekao je Mijo, koji je potom ružu dao Nuši, Mihaeli i Nikolini.

Tako je za Emily i Barbaru završila ova velika ljubavna avantura, a svog Gospodina Savršenog morat će potražiti izvan showa.

"Emily je jako draga cura i možda bi, da su druge okolnosti, bilo drugačije, ali ovdje zaista ne znam bi li se nešto promijenilo. A Barbara je super cura i zabavna, ali više od toga nema", priznao je Gospodin Savršeni.

"Napravila sam sve što sam htjela i mislim da sam nakon ovog showa bolja verzija sebe…", zaključila je Emily, kojoj, kao i Barbari, nije bilo svejedno što je napustila show.

"Grozno sam se osjećala i bilo mi je teško, ali nemam mu što zamjeriti", kazala je Barbara.

Borbu za Gospodina Savršenog dalje nastavljaju Silvia, Nuša, Mihaela i Nikolina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara