Engleski restoran radi non stop već 13.500 dana

REDBECK CAFE u Wakefieldu otvoren je 24 sata na dan već punih 36 godina služeći čuveni engleski doručak u prilično neuglednom, ali strašno popularnom prostoru.

Kroz to vrijeme do sada je posluženo gostima 6.739.200 jaja, 2.246.400 odrezaka slanine, 2.963.160 kobasica i 4.700.000 šalica čaja.

Vlasnik Peter Worth, čiji je tata kupio restoran 1967. godine, radi u njemu od četrnaeste godine, za nestašica struje radio je uz svijeće.

Kada su mu isporučivali nova vrata čudili su se zašto mu ne treba brava, ali ona su uvijek otvorena jer je u restoranu netko od osoblja ili gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peter se hvali kako je njegov otac pri otvorenju kupio električni bojler za toplu vodu koji nikada nije isključivan i još radi kao novi.

Novinarima je ispričao kako su jednom u restoran na feštu s gostima odmah svratili mladenci nakon vjenčanja koji su se na tom mjestu upoznali i zaručili.

Šefica kuhinje Patricia koja tu radi od 16-te godine izaziva sve poznate kuhare u pripremi ukusnog i sočnog doručka.

Redbeck sa 80 sjedala proslavio se i u svijetu pa su ga posjetile i brojne poznate ličnosti, a uz Toma Jonesa tu su jele Diana Ross i Shirley Bassey.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara