Grci osudili djevojku u toplessu na 8 mjeseci zatvora

ENGLESKINJA Jemma Gunning pobjedila je na natjecanju ljepotica u tanga gaćicama, ali su je nakon toga policajci uhitili zbog razgolićenih grudi.

U noćnom klubu na Rodosu osoblje je prepoznalo agente u civilu pa je upozorilo natjecateljice na pozornici da pred 500 gledatelja ne skidaju grudnjake, ali 18-godišnja Jemma nakon pobjede i osvajanja 50 eura i boce šampanjca nije mogla izdržati da ne odbaci grudnjak i zanjiše zanosnim prsima.

Uhićena je u 4.15 kada se klub zatvorio, a istog jutra troje strogih sudaca kaznilo ju je sa osam mjeseci zatvora zbog "nepristojnog pokazivanja i kršenja morala",  iako su obližnje plaže pune djevojaka koje se kupaju golih grudiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se to dogodilo u klubu "Bedrock" uređenom u stilu iz Kamenog doba, a čini se da su i grčki suci zalutali na sud iz tog davnog vremena.

Tek sada vidimo kakve prednosti nudi naš turizam gdje se po nudističkim kampovima održavaju izbori za Miss potpuno nagih djevojaka, a jedini je problem što se u Grčkoj uz takve fešte može tulumariti do ranih jutarnjih sati, a kod nas turiste u ponoć tjeraju u krevet.

Cijeli grčki skandal ima i happy end jer su Jemmini roditelji pod hitno stigli iz Engleske na Rodos i nakon plaćanja kazne od 2.200 funti izvukli je iz zatvora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara