Eva Longoria uskoro planira postati mama

Tekst: A.A.
Foto: JLP

EVA LONGORIA namjerava uskoro upregnuti muža da joj napravi dijete. Lijepa glumica i košarkaška zvijezda Tony Parker, koji su u braku gotovo tri godine, uskoro planiraju proširiti obitelj. Tony kaže kako bi u najbližoj budućnosti voljeli dobiti dijete, a s obzirom na to da će Eva još godinu dana biti zaposlena snimajući seriju "Kućanice", možda im se želja ostvari nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo. Definitivno planiramo i znam da će Eva biti sjajna mama. A ja ću biti odličan tata jer obožavam djecu. Njoj ću prepustiti odluku o tome koliko ćemo djece imati", kaže Tony. No, on i Eva morat će dobro uskladiti svoje rasporede kako bi se uopće vidjeli i pokušali napraviti nešto na tom planu. Eva je stalno na terenu dok snima "Kućanice", a Tony je sa svojim timom stalno na putu. Glumica je nedavno otkrila kako se stignu seksati jedino vikendom.

"Ali s njim sam presretna, najbolji smo prijatelji, poštujemo se i volimo. Ne bih mogla tražiti ništa više jer je on upravo prava osoba za mene. Najljepše od svega je što me voli često iznenaditi, a voli i kada ja njemu pripremim iznenađenje", kaže lijepa glumica.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara