Evo kako su gledatelji reagirali na prolaz Denisa Barte u finale

Evo kako su gledatelji reagirali na prolaz Denisa Barte u finale
Foto: Nova TV

DENIS BARTA u jučerašnjem polufinalu Supertalenta rasplakao je publiku i žiri, a njegov nastup izazvao je lavinu pozitivnih reakcija i na društvenim mrežama.

Mladi sarajevski glazbenik rođen je s epilepsijom, autizmom i sljepoćom i iako se teško služi rukama, u polufinalu Supertalenta zapjevao je i odsvirao pjesmu Miše Kovača "Ostala si uvijek ista" te za svoju izvedbu dobio najviše glasova gledatelja i prošao direktno u finale.

"Ja mislim da je svaka riječ suvišna i neadekvatna. Denis je supertalent, vi ste super otac i super čovjek, vi ste van svake kategorije. Ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisao, a onda gledam Denisa i shvatim da bez Denisa i njegove glazbe naš život ne bi bio bogat i oplemenjujuć", rekla je Martina Tomčić.

Maja Šuput, koja je plakala tijekom nastupa 20-godišnjeg Sarajlije, poručila mu je da je u natkategoriji. "Ti si naš heroj... Možeš biti ponosan na sebe jer si bio fenomenalan", kazala mu je Maja, a i ostali članovi žirija s njom su se složili. Ovaj put i gledatelji showa (napokon) bili su zadovoljni, a na Denisov račun, ali i na račun njegove obitelji, nižu se mahom pohvale. 

Mnogi su izrazili želju da Denis, za kojeg se svi slažu kako je trebao ući u finale jer je "nadrealan", i osvoji show, a mnogi su ga već prozvali inspiracijom i herojem.

Inače, Denis je dobio najviše glasova od publike dok je za drugog finalista žiri odlučivao između Elene Brnić i cheerleading kluba Lana. Svi članovi svoje su glasove dali Eleni Brnić, zlatnom gumbu Maje Šuput.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara