Evo ti pa ljetuj: Kate Moss postala najveća britanska sponzoruša

MULTIMILIJUNAŠ i vlasnik modnih trgovina Topshop, Sir Philip Green, poklonio je svojoj prijateljici Kate Moss luksuzni odmor u Španjolskoj koji je platio vrtoglavih sto tisuća funti kako bi joj pomogao da se odmori od stresnog načina života, jer je britanski supermodel bila jako deprimirana što je izgubila još jedan ugovor s modnom kućom.

Prošlog je tjedna modna kuća Agent Provocateur, kojoj je Kate bila zaštitno lice, sa supermodelom raskinula pola milijuna funti vrijedan ugovor i zamijenila je četrnaest godina mlađim modelom, Alice Dellal. To je nije prvi put da je neka modna kuća prekinula ugovor sa Kate. Naime, isto se dogodilo kada ju je Yves Saint Laurent zamijenio sa Naomi Campbell, a Burberry sa novim britanskim supermodelom Agyness Deyn. S obzirom da je Kate za Topshop dizajnirala odjeću, surađivala je s vlasnikom te modne marke, Sir Philipom Greenom s kojim je postala velika prijateljica i podijelila svoj osjećaj deprimiranosti, a on joj je pružio riječi utjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ramena za plakanje, Green joj je poklonio i sto tisuća funti vrijedan odmor u Španjolskoj na koji će Kate otputovati sa dečkom, rockerom Jamiem Hinceom kako bi se riješila nakupljenog stresa i depresije. "Kate je nazvala Philipa i rekla mu kako se osjeća jako loše nakon što je izgubila ugovor sa Agentom Provocateurom koji ju je zamijenio mlađim modelom. Rekla mu je da je tužna i zbog trenutne situacije između nje i dečka Jamiea Hincea kojeg prerijetko viđa zbog njegove europske turneje sa bendom The Kills, pa ju je Philip odlučio počastiti odmorom na Majorci kako bi se riješila stresa i osjećaja nezadovoljstva", ispričao je Katein prijatelj. 

Kate će na svom odmoru imati cijelu "flotu" zaposlenika koji će se brinuti da ljepotici ni u jednom trenutku ništa ne nedostaje, pa će tako uza sebe imati privatnog masera, kuhara, osobnog pomagača, stručnjaka za održavanje ljepote, pa čak i stručnjaka za vino, a na usluzi im je i jahta kojom može otputovati gdje god želi.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara