Evo zašto Thomas Markle vjerojatno nikada neće upoznati svog unuka

Evo zašto Thomas Markle vjerojatno nikada neće upoznati svog unuka
Screenshot: YouTube / Foto: WENN

MEGHAN MARKLE jutros je rodila sina, a iz palače su objavili kako je njezina majka Doria Ragland presretna. Dok je ona uz svoju kćer u Frogmore Cottageu, Meghanin otac Thomas Markle nema takvu priliku. Poznato je da vojvotkinja od Sussexa i njezin otac imaju loš odnos, zbog čega se pretpostavlja kako Thomas nikada neće upoznati svog unuka.

Prema pisanju Daily Maila, bliski izvori tvrde da je Thomas bio jedini član obitelji kojemu Meghan nije javila da je trudna. Markleov prijatelj također je otkrio kako je u svojoj čestitci na trudnoći Thomas kćeri napisao da će "biti odlična majka, bez obzira na njezine nedavne 'poteškoće' jer vjeruje da je ona dobra i brižna žena", osvrćući se na ranije trzavice s kćeri još od njezine udaje za princa Harryja.

Iako se htio pokazati kao dobar otac, Meghan je prekinula odnose s ocem te ga potpuno ignorira, a razlog tome je što je medijima prodavao fotografije i informacije iz njezinog privatnog života otkako je postala povezana s kraljevskom obitelji.

Tako je zaradio 130 tisuća dolara, oko 860 tisuća kuna, na lažnim paparazzi fotografijama uoči njezina vjenčanja koje je snimio plaćeni fotograf, a koje su trebale prikazivati Thomasa kako se priprema za vjenčanje svoje kćeri, pri čemu je trebalo izgledati kao da ga novinari i fotografi neprestano prate.

Ipak, on nije prisustvovao velikom danu svoje kćeri, a uz to ga je Meghan isključivala iz svih drugih stvari u životu. Također, supruga princa Harryja ignorirala je njegove mnogobrojne poruke koje joj je upućivao na javnoj televiziji i u intervjuima, baš kao što je to radila i njegova druga kći - Meghanina polusestra Samantha.

Bez obzira na to što ga ignorira, Markle je odlučio o unuku progovoriti preko britanskog tabloida The Sun, koji prenosi da je Markle presretan zbog rođenja unuka. "Nadam se da će dijete služiti britanskoj kruni s naklonošću, čašću i dostojanstvom", rekao je.

Kako je Meghan oca potpuno udaljila od sebe i svoje nove obitelji, pretpostavlja se da Thomas nikada neće imati priliku upoznati svog novorođenog unuka što god pokušao učiniti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara